Megerősítés Az oldal sütiket (cookie) használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak. Adatkezelési tájékoztató
Oldal töltése...

Klubjaink

Hajdúszoboszló

Anonim Alkoholisták Csoportja

Anonim Alkoholisták logója

Foglalkozások helye: 4200 Hajdúszoboszló, Kossuth u. 9.
Foglalkozások ideje: Minden csütörtökön 17:30 – 18:30 óráig
Információ: https://www.anonimalkoholistak.hu/

Az Anonim Alkoholisták olyan férfiak és nők közössége, akik megosztják egymással tapasztalataikat, erejüket és azon reményüket, hogy megoldhatják közös problémájukat, valamint segíthetnek másoknak felépülni az alkoholizmusból.
A csoport nyitott, minden érdeklődőt szeretettel várunk!


Hajdúszovát

Derűs Alkony Nyugdíjas Klub

A Derűs Alkony Nyugdíjas Klub 1982. november 29-én alakult 30 fővel. Tagjai főként a Lenin Termelőszövetkezet nyugdíjasai, családtagjai voltak. Hetente egy alkalommal – szerdán este – volt a foglalkozás a Művelődési Házban. A klub jelenleg is civil szervezetként működik, a klubfoglalkozások lebonyolításához azonban helyet és segítséget nyújtanak a Hajdúszoboszlói Kistérségi Szociális Szolgáltató Központ Idősek Klubjának munkatársai. A Derűs Alkony Nyugdíjas Klubnak jelenleg 28 tagja van. A tagok a klubfoglalkozások alkalmával részt vesznek különböző előadásokon, vetélkedőkön, kirándulásokon és főzéseken. Együtt készülnek és emlékeznek meg az év nevezetes napjairól is. 

Foglalkozások helye: 4212 Hajdúszovát, Ady Endre u. 2., Idősek Klubja
Foglalkozások ideje: Minden héten szerdán 14:00 órától

A klub célja:
Azon nyugdíjasok részére - akik önként vállalják a klubéletet – szabadidejük kultúrált eltöltéséhez segítséget nyújtani. A klub tagjait megismertetni a helyes életmód és egészségügyi szabályokkal. A klub célja az, hogy a tagok szeressék a természetet, tudjanak abban gyönyörködni az év minden szakában, szívesen tartózkodjanak a szabadban. Ismerjék meg a lehetőségekhez mérten hazánk szép és nevezetes tájait. Kísérjék figyelemmel községünk életét, fejlődését. A foglalkozások, kirándulások alatt felejtsék el gondjaikat, betegségeiket – ha rövid időre is kikapcsolódjanak – és korukhoz mérten önfeledten szórakozzanak, gyönyörködjenek a szép alkotásokban, a közös éneklésekben és a közös névnapokon.


Nagyhegyes

Takarékos Praktikák Klub (Életviteli klub)

Foglalkozások helye: 4064 Nagyhegyes, Alkotmány u. 5.

A klub célja: Olyan fortélyok megismerése, amely a takarékos háztartásvezetést megkönnyíti és a környezet megváltoztatását, szebbé tételét elősegíti.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!


A lap tetejére